O meni

Andreja Barbara Jaš

Sem  univerzitetna diplomirana psihologinja, specializirala sem s področja zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani,  klinične ekspresivne art terapije  pri dr. Avi Goren – Baru (Izrael) in se izobraževala s področja igralne terapije pri Felicii Caroll (ZDA). Sem certificirana mediatorka in šolska mediatorka. 

15 let sem opravljala terapevtsko delo z zasvojenimi in njihovimi družinami, ter bila strokovna vodja programa Terapevtska skupnost za zasvojene starše in njihove otroke Projekt človek kjre sem kot terapevtka delala s posamezniki, družinami, pari in otroki. Od leta 2008 sem bila članica upravnega odbora in strokovnega sveta programov Projekt človek. Sem mentorica študentom pri praksi in somentorica pri diplomskem raziskovanju.

Redno se udeležujem izobraževanj, mednarodnih konferenc , strokovnih predavanj in delavnic na katerih tudi sama predavam s področja terapevtskega dela z otroki in odraslimi. Izvajam tudi predavanja za starše in vzgojitelje. Sodelovala sem kot asistentka dr. Avi Goren-Baru pri študiju Ekspresivne art terapije, dane na omenjenem študiju sama izobraževanje s področja objektnih odnosov in terapije.  

Sem poročena, mati dveh najstniških otrok ob katerih se vsakodnevno učim in rastem. Rada imam lepoto in naravo.